تالار گفتگوی مشاغل برتر
»
مشاغل برتر
»
صنعت
»
شوک دهی در پرورش قارچ دکمه ای
رتبه: Newbie
گروه ها: Registered
ارسالها: 5
|
در پرورش قارچ دکمه ای، مرحله شوک دهی با ورود هوای آزاد به داخل سالن غلظت گازکربنیک به حدود ۱۰۰۰ تا۱۵۰۰ ppmو دمای کمپوست از ۲۵ تا ۲۳ کاهش داده می شود. هدف از پایین آوردن دما و هوادهی متوقف کردن رشد میسلیوم ها و ایجاد تمایل در میسلیوم برای ورود به فاز زایشی است. ادامه مقاله را در لینک زیر بخوانید: http://goo.gl/9wtiGe
|
|
|
|
|
|
|
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست |
|
تالار گفتگوی مشاغل برتر
»
مشاغل برتر
»
صنعت
»
شوک دهی در پرورش قارچ دکمه ای
جهش به تالار
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.
این صفحه در مدت زمان 0.090 ثانیه ایجاد شد.