میکی آگراوال بانویی ست که عرصه های شغلی مختلفی را در زندگی اش تجربه کرده و 15 سال از زندگی اش را صرف یادگیری ریزه کاری های تجارت و صنعت کرده است . او در عرصه های ورزشی ، رستوران داری ، بانکداری ، فیلم سازی تجربه های زیادی کسب کرده و تجربیات خود را در طی سال های کاریش با شما به اشتراک میگذارد :
شخصیت شما چه در زندگی چه در کار میانگین شخصیت 5 تا از دوستان نزدیک تان است :
او میگوید دوستان نزدیک شما بیشترین تاثیر را در زندگی تان دارند بنابراین بهتر است کسانی را اطراف خود نگاه دارید که واقعا" به آنها اعتماد دارید و الهام بخش شما هستند . خود میکی در آپارتمانی زندگی میکند که همه از دوستان نزدیکش هستند و اکثرشان در زمینه سرمایه گذاری و کارآفرینی فعالیت میکنند.
آدم های نالان و غر غرو را از زندگی تان حذف کنید :
نگران نباشید از این که بدون چنین آدم هایی بخواهید جلو بروید مخصوصا " در زمینه تجارت و کارآفرینی و سرمایه گذاری نیاز دارید به کسانی که به شما انگیزه و انرژی بدهند و تاثیر مثبتی در روحیه و زندگی شما داشته باشند کسانی که وارد مسیر تجارت و کارآفرینی و سرمایه گذاری میشوند باید شخصیتی شجاع داشته باشند ، مثبت فکر کنند و با انرژی پیگیر فعالیت های شان باشند بنابراین انرژی منفی ها را کنار بزنید .
دست به کاری بزنید که در آن از همه بهترید :
قبل از این که سرمایه خود در کاری قرار دهید نقاط ضعف و قوت خود را سازماندهی کنید ، از نقاط قوت خود برای سرمایه گذاری استفاده کنید و نقاط ضعف تان را نیز زیر ذره بین قرار دهید و برطرف شان کنید ، در این مسیر تنها جلو نروید برای خود بهترین ها را انتخاب کنید کسانی که مکمل شما باشند و از همکاری و مشارکت خوششان بیاید یک تیم حرفه ای برای کار هم نیروی متخصص دارد هم فنی . از هر دوی این ها در تیم کاری خود استفاده کنید .
اگر اول راه تجارت هستید از یک سری چیز ها باید بگذرید :
هیچ تاجر موفقی نیست که پول و ثروتش را همان اول کار راحت به دست آورده باشد خود من زمانی که رستوران داشتم فهمیدم که خیلی سخت باید کار کنم هفت روز هفته ، 24 ساعات شبانه روز این مرا خسته میکرد برای هفت سال این کار را انجام دادم اما توانستم سرمایه خوبی برای خودم جمع آوری کنم و به اهداف بزرگترم تحقق ببخشم.
محصولی تولید کنید که واقعا" نیاز بازار باشد :
تجربه به من یاد داده که راز ماندگاری در بازار و پول سازی این است که محصولی تولید که بازار واقعا" به آن نیاز داشته باشد ممکن است این پروسه زمان بر باشد اما یک باید مهم است مثلا " خود من برای تولید یک محصول دو سال زمان گذاشتم ، مواد اولیه متعددی را بررسی کردم از تکنولوژی های مختلف استفاده کردم این فرآیند را بارها و بارها تکرار کردم تا به محصول مورد نظرم دست پیدا کردم .
منبع:سرمایه گذاری مگاشید