روش های متعددی جهت
نصب ساندویچ پانل ها وجود دارد و نوع سازه ساندویچ پانل از نظر نوع دیواری و یا سقفی در نحوه نصب ساندویچ پانل ها تاثیر گذار میباشد.
ویژگی نصب سریع و آسان ساندویچ پانل به معنی عدم نیاز به نیروی متخصص جهت نصب نمیباشد بلکه نصب آنها نیازمند دقت کافی و رعایت نکات ویژه ای میباشد تا سازه موردنظر از ایمنی لازم در برابر حوادثی از قبیل زلزله، رانش زمین، سیل، باد، باران، طوفان و ... برخوردار باشد.
ازاینرو بکارگیری نیروی متخصص جهت نصب پانل های ساندویچی امری ضروری و حائز اهمیت بشمار میرود که ضمن جلوگیری از اعمال هزینه اضافی، موجب دریافت ساندویچ پانلی با عملکرد مطلوب میگردد. بنابراین نصب و اجرای پانل توسط نصابان معتبر ساندویچ پانل به دلایل زیر توصیه میشود:
کیفیت بالای پانل ها:
نصابانی که ما به شما معرفی میکنیم دارای سال ها تجربه و دانش و مهارت کافی در زمینه نصب ساندویچ پنل هستند و پانل های نصب شده توسط افراد متخصص دارای ماندگاری بالایی هستند.
کاهش هزینه ها:
آموزش نصب ساندویچ پانل به نصابان مربوطه از این نظر اهمیت مییابد که در صورت اجرا و نصب ساندویچ پانل توسط افراد مجرب، میزان دور ریز پانل ها و هزینه ساخت را میزان چشمگیری کاهش مییابد.
تضمین:
یکی دیگر از دلایل استفاده از نیروی متخصص جهت نصب، تضمینی بودن پانل های نصب شده میباشد که در صورت بروز مشکل در پانل ها، تعمیر خواهند شد
آموزش نصب ساندویچ پانل سقفی
برای نصب ساندویچ پانل سقفی میبایست به فاصله ی بین پانل ها و موقعیت گام های ذوزنقه ای به منظور ایجاد تکیه گاه مناسبی برای بستن پیچ ها توجه شود.
در ابتدا برای نصب پانل سقفی باید زیرسازی ساندویچ پانل سقفی براساس ساختار سقف و فاصله بین تکیه گاه ها انجام شود.
پس از زیرسازی محل اجرای پانل، پرلین های موجود در سقف قرار میگیرند و در ازای هر مترمربع ساندویچ پانل سقفی یک پیچ سرمته گالوانیزه استفاده میشود.نصب ساندویچ پانل سقفی
سپس در مرحله نهایی به منظور زیبا سازی و درزگیری ساختمان، ورق فلاشینگ و ورق آبرو بر روی پانل ها نصب میشود که این ورق ها در تمامی قسمت های بسط ساندویچ پانل و درزها قابل استفاده هستند.
به منظور آب بندی سقف و جلوگیری از نفوذ آب به داخل فضا در هنگام بارش، پانل های سقفی به صورت اورلپ قرار میگیرند.