پخش خرما
مراحل برداشت تا توزیع خرما
خرما معمولا در اواخر مرداد ماه تا اواخر شهریور ماه بسته به منطقه رشد نخل و نوع خرما برداشت می شود. برداشت خرما مرحله جداسازی فیزیکی میوه خرما از درخت نخل است.
با توجه به اندازه خوشه ها،نوع خرما و نخل مرحله برداشت خرما انجام می شود و تفاوت هایی در این مرحله وجود دارد. حتی ممکن است خرما در یک تا چند مرحله برداشت شود که بستیگ به ویژگی های مختلف خرما و یا بازار این شرایط در نظر گرفته می شود.
اما در مرحله برداشت که قبلا بصورت دستی و امروزه با استفاده از برخی از تکنولوژی های پیشرفته انجام می شود آنچه که اهمیت دارد نحوه برداشت و انتقال خرما به واحد های بسته بندی خرما و یا فراوری خرما می باشد.
برای مطالعه ادامه این مطلب به سایت
خرما سیاه مراجعه فرمایید. همچنین میتوانید برای
خرید خرما به صفحه
سفارش آنلاین خرما شرکت مراجعه فرمایید.
دفتر ایران تهران : خیابان شریعتی – بعد از سید خندان – بالاتر از خواجه عبدالله – کوچه خوی – پلاک 26 زنگ 555
تلفن همراه : 09127256271 خلیلیان
تلفن و فکس : 22887288-021 و 22892329-021 و 22864358-021
آدرس دفتر فروش: تهران-خیابان شوش-خیابان تختی-روبروی خیابان جعفری-پلاک ۱۵۸-فروشگاه مرکزی خرما سیاه، تلفن تماس: 02155811009
دفتر ویتنام هانوی : شماره 10، 336/9 کوچه، خیابان نگوین تری، خیابان 336، سان ژوان، هانوی، (کنار دانشگاه علوم اجتماعی و علوم انسانی)
تلفن: +84 0936070628