تالار گفتگوی مشاغل برتر
»
مشاغل برتر
»
خدمات مسافرتی و گردشگری
»
تور هالیوود | تجربه سفر به هالیوود با میزبان airbnb
رتبه: Advanced Member
گروه ها: Registered
2 تشکر دریافتی در 2 ارسال
|
اطلاعات تور هالیوود پیادهروی شبانه در کنار علامت هالیوود + عکس محل: به نقشه Los Angelesgo رجوع شود مدتزمان: مجموعاً 3 ساعت شامل: نوشیدنی، 1 بلیت، تجهیزات و حملونقل زبانها: به انگلیسی ارائهشده است بیش از 530 نفر این تجربه را 5 ستاره رتبهبندی کردهاند.
شما میتوانید توسط وب سایت پی آسان payasan.com از وب سایت Airbnb اتاق یا آپارتمان مورد نظر خود را اجاره کنید. برای دریافت خدمات اینجا کلیک کنید.
درباره میزبان شما من و سگم، Ziggy نمیتوانیم نشانه هالیوود را فقط از اتاقهای منزلمان تماشا کنیم -
ما بسیار نزدیک آن زندگی میکنیم و میتوانیم در زیر، بالا و اطراف قدم بزنیم؛ بنابراین ...
در تور هالیوود شما به من اعتماد کنید وقتیکه به شما میگویم بهترین راه برای تجربه L.A. (و نشانههای هالیوود) در شب و از بالا است.
تور هالیوود یک تجربه فوقالعاده است ...
و به نظر میرسد که مهمانان ما هم با این نظر موافق باشند، چون بیش از 450 تا رتبهبندی 5 ستاره در طول 8 ماه اول به دست آوردیم!
من شروع به هدایت این پیادهروی کردم که در 80 روز از تابستان گذشته کاملاً به فروش رفته است.
ارتباط با میزبان جنیفر
چهکاری انجام خواهیم داد؟ (1) میزبانی در خانه من آغاز میشود.
فکر میکردم که ممکن است عجیبوغریب باشد، اما میهمانان قبلی من به شما خواهند گفت،
تمام حس غریب بودن شما لحظهای که سگ من در بدو ورود به شما سلام میکند، ناپدید خواهد شد.
شروع از منزل من، به من این اجازه را میدهد که فای، توالت و مکان امن برای نگهداری اموال شما در طول پیادهروی ما ارائه دهم.
(هیچکدام از اینها در گروههای پیادهروی دیگر در دسترس نیست.)
(2) ما 2 مایل به بالا + 2 مایل پایین = 4 مایل حرکت میکنیم.
مسیرهای پیادهروی بهخوبی نگهداری میشوند، بیشتر جادههای آسفالت شده؛
بنابراین، شما به مهارتهای کوهنوردی / پیادهروی نیاز ندارید.
فقط یک جفت کفش کافی است.
(3) اولین توقف اصلی ما یک منظره درست زیر نشانه است،
بیشترین زمان روشنایی روز را با گرفتن عکس با نشان هالیوود میگذرانیم.
من این را مأموریت خودم میدانم که حداقل یک عکس عالی با نشان هالیوود برای هر مهمان بگیرم.
(4) ما غروب خورشید را در راهمان بهسوی بالا تماشا خواهیم کرد و از منظره خیرهکننده گیریفیت پارک، کوههای سان گابریل و دره سان فرناندو لذت میبریم.
(5) زمانی که ما به بالا میرسیم، هوا کاملاً تاریک شده، هرجایی که شما به توافق برسید میایستیم و منظره جادویی شب را تماشا میکنیم.
این مطلب را از دست ندهید: امنیت در Airbnb | Airbnb : امنیت شما اولویت ماست
(6) ما چراغقوهها را روشن کرده و به خانه برمیگردیم.
چه چیز دیگری باید بدانید
(airBnB) اجازه نخواهد داد که عکسهایی را در این لیست قرار دهم، پس شما اینستاگرام ما را چک کنید
@instagramhikethehollywoodsign تا جنبههای این تجربه را بهتر لمس کنید...
چه چیزی را در تور هالیوود به شما ارائه خواهم کرد بطری آب صعود و پیادهروی باعث تشنگی خواهد شد.
عکسهای عالی پس از پیادهروی، من یک لینک برای مشاهده و دانلود (رایگان) تمام تصاویری که در آن شب گرفتم، ارسال میکنم.
پارکینگ، وای فای و غیره مشترکین مجبور نیستند کیف خود را به بالای تپه حمل کنند و میتوانند وسایل خود را در منزل بگذارند.
چراغقوه این - بهعلاوه Ziggy، سگ همراه و نترس ما - به ما کمک خواهد کرد که راهمان را در تاریکی پیدا کنیم.
وسایل موردنیاز در تور هالیوود ژاکت / سویی شرت (بعد از تاریکی هوا سرد میشود) کفش پیادهروی خوب / پیادهروی (بدون فیلیپ فلاپ) غذا (اختیاری) وقتی را برای غذا خوردن غذا در نظرخواهیم داشت. 539 نفر از افرادی که این تجربه را داشتند امتیاز
4.97
از 5 ستاره دادهاند.
مهمانان میگویند عکسهای فوقالعاده باورنکردنی · پیادهروی شگفتانگیز · لیدرهای عالی · سگ بانمک و دوستداشتنی · عکسهای شگفتانگیز
منبع: airbnb
|
|
|
|
|
|
|
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست |
|
تالار گفتگوی مشاغل برتر
»
مشاغل برتر
»
خدمات مسافرتی و گردشگری
»
تور هالیوود | تجربه سفر به هالیوود با میزبان airbnb
جهش به تالار
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.
این صفحه در مدت زمان 0.123 ثانیه ایجاد شد.