تالار گفتگوی مشاغل برتر
خوش آمدید! برای فعال سازی امکانات لطفا ورود یا ثبت نام.

توجه

Icon
Error

payasan Offline
#1 ارسال شده : 1397/09/11 04:55:25 ب.ظ
payasan

رتبه: Advanced Member

گروه ها: Registered

2 تشکر دریافتی در 2 ارسال
فروشگاه اوکس چگونه بعد از از دست دادن همه چیز  خود را بازسازی کرد
کسب و کارهای کوچک اساس اقتصاد ما هستند. آنها 99 درصد از شرکت های امریکا را تشکیل داده، 57 میلیون نفر در آنها مشغول به کار هستند و 63 درصد از شغل های جدید را تشکیل می دهند. علاوه بر ایجاد شغل و شکوفا کردن فرصت های اقتصادی، کسب و کارهای کوچک نقش مهمی را در ابتکار، رقابت و گوناگونی ایفا می کنند.

به افتخار هفته جهانی کارآفرین، با تعدادی از الهام بخش ترین کسب و کارهای کوچکی که با آنها در سراسر جهان کار می کنیم گفتکو کرده ایم تا بدانیم چگونه شروع به کار کردند، بر چه موانعی فائق شدند و چه توصیه ای برای کارآفرینان دیگر دارند.

در اولین گفتگو از این سری از گفتگوها برای تشویق کارآفرینی و کسب و کارهای کوچک با مایک اشمیدکی بنیان گذار فروشگاه استرانگ اوکس گفتگو کردیم. این کسب و کار کوچک که در فرانت رویال ویرجینیا قرار دارد بر تولید مبلمان از چوب های بازیافتی استفاده می کند.

چگونه فکر این کسب و کار به ذهنتان رسید؟
بلافاصله بعد از کالج شروع به کار در صنعت آی تی کردم. در آن زمان از شغلم لذت می بردم اما ساعت ها پشت میزم می نشستم به طوری که سلامتی ام تحت تاثیر قرار گرفت. سرانجام مجبور به عمل کانال مچ دستم شدم و باید برای درد کمر به فیزیوتراپی می رفتم. دکتر به من برنامه ای داد که باید در آن هر دو ساعت از جای خود بلند می شدم و به مدت 20 دقیقه استراحت می کردم.

در زمان استراحت خود شروع به کار بر روی پروژه های چوبی کردم. کم کم جدا شدن از این پروژه ها و برگشتن به میز کارم دشوار تر شد. می دانستم که نمی خواهم برای همه عمرم یک برنامه نویس باقی بمانم، اما همسر و سه فزرند داشتم که باید حمایت می شدند و شغلم درآمد خوب و ثابتی به من می داد. می دانستم که اگر می خواهم بر نجاری تمرکز کنم باید از آن کسب و کاری ایجاد کنم که بتوانم از آن درآمد داشته باشم. پس با یک برنامه 5 ساله تصمیم گرفتم از شغلم جدا شده و مالکیت یک کسب و کار کوچک را بر عهده بگیرم.

بزرگترین چالش شروع کسب و کارتان چه بود؟
من با چند چالش روبرو بودم. اول دیر وارد این کار شدم. من بیش از 40 سال داشتم، متاهل بودم و فرزند داشتم و باید با کسب یک درآمد کافی خانواده ام را اداره می کردم. اینکه چطور از یک حقوق ثابت و قابل پیش بینی جدا شوم و وارد کاری شوم که غیر قابل پیش بینی است کمی ترسناک بود. دوم، از آنجایی که طی 5 سال به صورت تمام وقت مشغول به کار بودم و همزمان بعد از ظهرها و روزهای تعطیل بر روی کسب و کار خودم کار می کردم با مسئله مدیریت زمان روبرو شدم. سوم، در سال 2017 هنگامی که در بهترین وضعیت خود قرار داشتیم و در حال رشد مداوم بودیم و فروش خود را دو برابر کرده بودیم، کارگاهمان آتش گرفت و همه چیز از بین رفت.

برای توسعه کسب و کارتان نیاز به نوسعه شبکه های اجتماعی آن دارید، ربات های اینستاگرام یکی از ابزارهای کاربردی برای توسعه شبکه اینستاگرام کسب و کار شما هستند. برای سفارش این ربات از طریق وب سایت پی آسان اینجا کلیک کنید.

توضیح بیشتری در این مورد دهید. چه شد و چطور مجددا سرپا شدید؟
در آن زمان در آوریل 2017، کسب و کار بسیار خوب بود. به طور مداوم شاهد رشد بودیم، فروش دو برابر شده بود و در حال توسعه بودیم و ناگهان در کارگاه آتش سوزی اتفاق افتاد. تمامی ابزارها، الوارها، اموال، فضای کارگاهی و 15 سال تلاش همگی کاملا از بین رفت. آتش در روز شنبه اتفاق افتاد و نزدیک به 40 هزار دلار تولیداتمان آماده ارسال در روز دوشنبه بود که همگی از بین رفت.

حمایت بی نظیری از دوستان، مشتریان و کسانی که با آنها همکاری می کردیم، دریافت کردیم. افراد ابزار خود را با ما به اشتراک گذاشتند، به ما الوار دادند و کارگاه های خود را برای کار به کا پیشنهاد دادند. اما با همه اینها قادر به ادامه فعالیت نبودیم.

به دلیل اینکه سالهاست در اینجا هستیم و به این دلیل که هم من و هم همسرم کسب و کارهای محلی داریم روابط طولانی مدتی با بانک خود داشتم. مدیر بانک را به اسم می شناختم. آنها وضعیت ما را بخوبی می دانستند. با وجود اینکه میخواستند و تلاش کردند تا یک وام بگیریم اما در آخر بانک با آن موافقت نکرد.

پس به سرمایه کار پی پال روی آوردیم. پی پال می دانست که در فروش چگونه عمل می کنیم و براساس آن با پرداخت یک وام 100 هزار دلاری به ما موافقت کردند. در شرایطی که هیچ کس به ما باور نداشت و چیزی برایمان باقی نمانده بود، پی پال به ما کمک کرد. در تنها 10 ماه، ما وام را به صورت کامل پرداخت کردیم و از کسب و کاری که در آستانه ورشکستگی بود به تجارتی با فروش 5/1 میلیون دلاری تبدیل شدیم. آن وام برای من، خانواده ما و خانواده هایی که قسمتی از کسب و کار ما بودند تفاوت زیادی ایجاد کرد و کسب و کار ما را زنده نگه داشت.

برای افتتاح و شارژی حساب پی پال از طریق وب سایت ما اقدام کنید.

چه توصیه ای برای کارآفرینانی که میخواهند کسب و کارهای کوچک خود را شروع کنند
دارید؟

نگاه واقع بینانه به آن داشته باشید. راحت ترین مسیر نخواهد بود، شاهد بالا و پایین های زیادی خواهید بود و شروع سخت ترین بخش آن است. ترک کردن یک کار قابل پیش بینی با حقوقی ثابت برای جهانی غیر قابل پیش بینی ساده نیست و فرد خاصی را می طلبد. اما در عین حال، بسیار اغنا کننده خواهد بود. برای من سخت است که به شرایط قبلی بازگردم و کار دیگری غیر از این را انجام دهم. همه نمی توانند صادقانه بگویند که کارشان را دوست دارند اما من می توانم.

درسی که آموخته باشید یا نکته این که بخواهید با کسب و کارهای کوچک به اشتراک بگذارید.

وقتی تازه کسب و کارهای کوچک خود را آغاز می کنید، این احساس را می کنید که به همه چیز بله بگویید. به این دلیل که نیاز به ایجاد درآمد هستید و باید کسب و کار خود را اداره کنید به همه چیز بله می گویید. چیزی که یاد گرفتم این است که باید در مورد آنچه انجام می دهم شفاف باشم. به چشم انداز خود صادق باشید که چه می خواهید و چه میخواهید انجام دهید.

مطالب پیشنهادی:

۶۰ ثانیه:مصاحبه با کسب و کارهای بزرگ/خطوط هوایی Alternative Airlines

تبلیغات
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست
کاربرانی که در حال مشاهده تالار هستند
Guest
جهش به تالار  
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.

این صفحه در مدت زمان 0.111 ثانیه ایجاد شد.
بک لینک: کراتین مو در کرج , مرکز تخصصی کراتین مو در کرج , احیا و صافی مو در کرج , بوتاکس مو در کرج , پروتئین مو در کرج , خدمات آرایش دائم در کرج , وکس صورت و ابرو در کرج , کاشت ناخن در کرج , طراحی حرفه ای مانیکور و پدیکور در کرج , قالب سازی پلاستیک , خدمات قالب سازی پلاستیک , تزریق پلاستیک , خدمات تزریق پلاستیک , تزریق قالب سازی پلاستیک , ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی و ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی وب سایت , سئوی وب سایت