تالار گفتگوی مشاغل برتر
خوش آمدید! برای فعال سازی امکانات لطفا ورود یا ثبت نام.

توجه

Icon
Error

rebarprofile Offline
#1 ارسال شده : 1399/07/08 03:30:34 ب.ظ
rebarprofile

رتبه: Member

گروه ها: Registered
ارسالها: 27

تشکرها: 13 بار
rebarprofile1
طراحی ساپورت تاسیساتی
طراحی ساپورت تأسیسات
ساپورت های تاسیسات را میتوان به دسته سبک ، متوسط و سنگین تقسیم بندی کرد ، ساپورت موتور خانه ها و یا ساپورت ساختمان های صنعتی از جمله ساپورت های سنگین و ساپورت ساختمان مسکونی سبک مانند ساپورت چند لوله برق یا
ساپورت یک لوله بر روی کف از جمله ساپورت های سبک به شمار میروند بالطبع به تناسب هر یک از این تاسیسات لازم است خدمات طراحی متناسب با آن انجام گردد و مدارک متناسب ارائه گردد

مقدمه ای بر صنعت نمای خشک :
امروزه زیبایی و نوع طراحی نماهای ساختمان نشان دهنده رتبه کاری، نوع فعالیت و حتی طرز فکر، ایده ها و نقطه نظرات مدیران آن مؤسسه و سازمان می باشد. از این رو مدیران ارشد شرکت ها علاوه بر روش های نوین تبلیغات می کوشند تا نوع، محل و بویژه نمای ساختمان مرکزی سازمان خود را به گونه ای طراحی و انتخاب نمایند تا نشان دهنده نوع و اهمیت فعالیت آنها باشد.
نحوه اجرای نمای خشک ساختمان
سیستم های مدرن نماسازی که با نصب سنگ به روش خشک در دهه ۷۰ میلادی برای اولین بار در کشور آمریکا جهت ساختمان های بلند مرتبه طراحی و مورد استفاده قرار گرفت یکی از روش های جدید و قابل انطباق با استانداردهای جدید ساختمانی بود که این روشها از دهه 80 شمسی توسط مجموعه رونین پارس در ایران اجرا شد که طی سالهای گذشته تاکنون پیشرفت های زیادی در این زمینه حاصل شده است و این شرکت توانسته است با بومی نمودن این تکنولوژی ها، نوآوری های زیادی را در این زمینه بدست آورد و در حال حاضر انواع مصالح مدرن دنیا را بصورت کاملاً مهندسی با انواع روش های ده گانه خویش طراحی و اجرا می نماید.
با توجه به صنعتی شدن روز افزون تمامی بخش های زندگی در دنیای امروزی و درگیر بودن تمام افراد با این مقوله و همچنین حس زیبایی شناسی انسان، علم معماری و طراحی ساختمان نیز طی دهه های پایانی قرن بیستم تاکنون با شتابی روز افزون دچار تحول گشته است و به سمت صنعتی شدن پیش می رود که بطور مشخص نمای ساختمان ها نیز تأثیر زیادی را پذیرا بوده که ایجاد و توسعه انواع روش های خشک و مدرن در نماسازی نیز از جمله آنها است که البته سیستم های خشک واجد مزایای بسیار زیادی است که در ادامه در مورد آنها بحث خواهد شد.

تعریف سازه ال اس اف
عمر سازه ال اس اف
سازه ال اس اف که به اختصار به آن فولاد سرد نورد شده گفته میشود یکی از سیستم های مدرن در صنعت ساختمان سازی می باشد که برای اجرای ساختمان تا 4 طبقه می باشد که مورد تایید وزارت راه و شهر سازی و نظام مهندسی می باشد و در کشورهای توسعه یافته و مدرن هم از آن برای ساخت ویلا و ساختمان سازی استفاده می گردد و در کشور ما از این سازه در صنعت ساختمان سازی استفاده میگردد .
سازه ال اس اف از ورق های فولادی سرد نورد شده که این ورق قبل از ورود به کارخانه در فرایندی در کارخانجات فولاد سازی گالوانیزه شده و در مقاطع خاص برش های لازم داده شده و بعد به کارخانه تولید سازه ال اس اف میگردد . اولین گام در فرایند تولید این سازه طراحی بوده که طبق پلان که مورد تایید کارفرما باشد طراحی میگردد .

اجزای پایپینگ لوله لوله (pipe) یک استوانه توخالی است که برای هدایت یا انتقال سیالات (مایعات و گازها) از یک مکان به مکان دیگر به کار می‌رود. تفاوت اصلی بین لوله و تیوب (tube)، ابعاد مورد استفاده برای توصیف سایز لوله و سایز تیوب است. برای لوله، قطر داخلی (ID) تقریبا با اندازه نامی لوله (nominal pipe size) برای ضخامت دیواره استاندارد مطابقت دارد. برای تیوب، قطر خارجی (OD) نزدیک با سایز تیوب برابر است. در استانداردهای روز اروپا، لوله و تیوب به وسیله قطر خارجی و ضخامت دیوار توصیف می‌شوند. در صنعت پایپینگ سه نوع انتهای لوله استاندارد مورد استفاده قرار می‌گیرند: انتهای تخت (Plain Ends) یا PE، انتهای رزوه (Threaded Ends) یا TE و انتهای پخ خورده (Beveled Ends) یا BE.
استاندارد ساپورت پایپینگ

روش اجرای میلگرد بستر
قیمت میلگرد بستر
اگر میلگرد بستر به روش افقی نیاز باشد، ابتدا با استفاده از کلاف میلگرد، با قطر 4 یا 6 میلیمتر شکلی به صورت نردبان یا خرپا تولید نموده. عرض میلگرد بستر مطابق با عرض دیوار باید تنظیم شود. با در نظر گرفتن اینکه میلگرد بستر بایستی کاملا در ملات پنهان گردد معمولا عرض میلگرد بستر را دو تا سه سانت کمتر از قطر میلگرد بستر در نظر میگیریم. اگردر گوشه های دیوار از مصالح وادار نظیر تیرآهن، میلگرد و ... استفاده شده میتوان میلگرد بستر را از طریق جوشکاری به وادار متصل نمود. برای عملیات جوشکاری میلگرد بستر به وادار از دو آیتم گیره و قلاب نیز استفاده میکنند و در شرایطی که در گوشه های دیوار وادار وجود ندارد میتوان میلگرد بستر را در دو ضلع دیوار بهم متصل نمود.
تبلیغات
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست
کاربرانی که در حال مشاهده تالار هستند
Guest (2)
جهش به تالار  
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.


این صفحه در مدت زمان 0.123 ثانیه ایجاد شد.
بک لینک: کراتین مو در کرج , مرکز تخصصی کراتین مو در کرج , احیا و صافی مو در کرج , بوتاکس مو در کرج , پروتئین مو در کرج , خدمات آرایش دائم در کرج , وکس صورت و ابرو در کرج , کاشت ناخن در کرج , طراحی حرفه ای مانیکور و پدیکور در کرج , قالب سازی پلاستیک , خدمات قالب سازی پلاستیک , تزریق پلاستیک , خدمات تزریق پلاستیک , تزریق قالب سازی پلاستیک , ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی و ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی وب سایت , سئوی وب سایت