مناسب ترین روغن برای سرخ کردن کدام است؟
با توجه به وجود انواع روغن های حیوانی و گیاهی و مدل های مختلف روغن همیشه بحث سر این بوده است که مناسب ترین و سالم ترین روغن برای سرخ کردنی کدام است برای سرخ کردن مواد غذایی روغنی مناسب است که دارای نقطه ی دود بالا باشد تا بتوان درجات بالایی حرارت داد. مثلا روغن زیتون و روغن کنجد برای سرخ کردن مناسب نیستند زیرا دارای نقطه ی دود پایین هستند. و به ترتیب دارای نقطه ی دود از بالا به پایین : روغن آفتابگردان، سویا، روغن کانولا ، ذرت، بادام زمینی، کنجد و زیتون می باشد.
روغن مناسب برای سرخ کردنی بهـار طلایی
بهار طلایی روغن مناسب برای سرخکردنی بر پایه ذرت است: یک متخصص سرخکردنی تمام عیار برای مواد غذایی گوشتی و سبزیجات.
ذرت یک خوراکی سالم است ذرت کاملا سالم است بخاطر دارا بودن اسیدهای چرب اشباع نشده اگر به مقدار مناسب استفاده شود برای قلب نیز مفید می باشد و باعث کم شدن فشار خون نیز می شود .
بهار طلایی، حداقل جذب روغن را دارد و فرمولاسیون فوق پیشرفته آن مواد سرخکردنی را ترد، خوشمزه و طلایی میکند. بهار طلایی به دلیل این که ماده اصلی اولیهاش ذرت است یک آنتی اکسیدان قوی است که علاوه بر تمام امتیازاتی که برای بدن دارد، مانع از اکسید شدن روغن در برابر حرارت میشود. این یعنی که غذای سرخکردنی شما ویتامینها و مواد معدنی طبیعیاش را حفظ میکند، بوی نامطبوع نمیگیرد و طعم دلپذیر واقعی دارد.
روغن مخصوص سرخکردنی بهار طلایی منبع فوق العاده فیتسترول و ویتامین E است، ویتامین E باعث استحکام سلولهای بدن میشود و برای تقویت سیستم ایمنی بسیار موثر است. کاهش کلسترول، پیشگیری از سرطان و از همه مهمتر سلامت قلب از امتیازات ویژه روغن ذرت بهار طلایی است.
با بهار طلایی:
روغن جذب مواد غذایی نمیشود،
بوی ناخوشایند نمیدهد،
طعم و رنگ اصلی غذا را تغییر نمیدهد،
و یک غذای خوشمزه با ارزش غذایی واقعی و طبیعی برای شما میسازد.
بهترین روغن سالم برای سرخ کردنی بهار است
بهار روغن مناسب برای سرخکردنی است. با روغن بهار میتوانید هم موادغذایی گوشتی و هم سبزیجات را با خیال راحت سرخ و برشته کنید، بدون این که غذای شما بوی نامطمبوع یا جذب روغن داشته باشد.
روغن بهار به چند دلیل از محصولات مشابهش در بازار متمایز است:
ترکیبات و مواد اولیه استفاده شده
فرمولاسیون و شیوه تولید متمایز
روند تولید انحصاری و مخصوص تولید روغن سرخکردنی
روغن مخصوص سرخکردنی بهار با اینکه مایع است، مقاومت بسیار بالایی در مقابل حرارت دارد و در فرایند سرخکردن اکسید نمیشود، دود نمیکند و بوی ناخوشایندی به غذای شما نمیبخشد. از این رو مناسب ترین روغن برای سرخ کردنی است . روغن مخصوص سرخکردنی بهار از نظر پروفایل سلامت در رتبهی بسیار بالاتری نسبت به محصولات مشابهش در بازار قرار میگیرد.