تالار گفتگوی مشاغل برتر
خوش آمدید! برای فعال سازی امکانات لطفا ورود یا ثبت نام.

توجه

Icon
Error

شرکت بنا Offline
#1 ارسال شده : 1396/03/28 01:08:05 ب.ظ
شرکت بنا

رتبه: Newbie

گروه ها: Registered
ارسالها: 2

پمپ گراندفوس

پمپ گرندفوس

یکی از محصولات بنیان نقش آذربایجان پمپ گراندفوس می باشد این محصول را می توان قدرتمندترین پمپ آب نامید که دارای اعتبار جهانی می باشد . پمپ گراندفوس بیش از 50 درصد بازار پمپ سیرکولاسیون و یا چرخشی را به خود اختصاص داده است . این شرکت در دانمارک شروع به فعالیت کرد والان در بیش از 55 کشور به فروش پمپ گرندفوس می پردازند. همچنین غالب بر 80 شرکت در سراسر کشور به نمایندگی این شرکت مشغولند . کیفیت بالای پمپ گراندفوس موجب رضایت مصرف کنندگان شده و استفاده از آن در حال افزایش می باشد .
شرکت بنیان نقش آذربایجان نیز یکی از نمایندگان پمپ گراندفوس می باشد که با سالها سابقه در این زمینه به صورت حرفه ای فعالیت دارد . برای خرید انواع پمپ های گرندفوس با قیمت مناسب می توانید با شماره .. تماس بگیرید .
پمپ های گراندفوس دارای انواع متنوعی می باشند . از جمله پمپ های زمینی پمپ های سانتریفیوژ ، پمپ سیرکولاتور ، پمپ های شناور ، پمپ های گریز از مرکز ، بوستر پمپ و … که هر کدام از این انواع دارای مدل های متنوعی هستند . شما با توجه به نوع مصرف و بررسی قابلیت های هر کدام می توانید مدل مورد نظر خود را انتخاب نمایید . برای مشاوره در این زمینه هم می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید .

انواع پمپ گرندفوس

پمپ سیرکولاتور :
اصطلاح سیرکوله به معنی گردانیدن است . پمپ سیرکولاتور پمپی است که وظیفه حرکت دادن آب سرد و گرم سیستم حرارت مرکزی ساختمان را از محل ایجاد تا دستگاه های گرمایشی و سرمایشی به عهده دارد . این پمپ ها دارای دو نوع زمینی و خطی می باشند که هر کدام ویژگی خاص خود را دارند و در هنگام خرید باید به آن توجه کنید . جنس بدنه این پمپ ها از نوع چدن و یا استیل می باشد . از دیگر مواردی که برای خرید آنها باید توجه نمایید عبارتند از : قدرت موتور ، قطر دهانه ورودی و خروجی ، میزان آب دهی پمپ ، نوع اتصال ( دنده ای و یا فلنجی ) ، برند و مدل پمپ می باشد .

پمپ سانتریفیوژ :
این نوع پمپ ها هم یکی از انواع پرکاربرد می باشد که در چهار جنس مختلف وجود دارند . چدن ریخته گری ، دو نوع استیل ضد زنگ و تیتانیوم . که با توجه به نیاز مشتری طراحی می شود و یا با توجه به نیاز مشتری به تیتانیوم ارتقا می یابد .

کاربرد پمپ گرندفوس :

این پمپ ها دارای کاربرد های بسیاری نیز هستند از جمله :
سیستم آبرسانی
سیستم تصفیه آب
سیستم تقویت فشار
سیستم آب شیرین کن

ویژگی های پمپ های گرندفوس :

راندمان بالای کاری
تعمیر آسان
صدای کم
مطمئن
حجم پایین

شرکت بنیان نقش با بهره گیری از نیروی فنی و ماهر و نمایندگی پمپ گرندفوس و پکیج فرولی در تبریز فعالیت گسترده ای دارد . برای اطلاعات بیشتر و خرید انواع پمپ گرندفوس در تبریز با قیمت مناسب با 04135259494 – 04135257474 تماس بگیرید .

تغییر مشخصه های دینامیکی پمپ ها
دسته‌بندی نشدهپمپ در تبریز, نمایندگی پمپ گراندفوس در تبریز, نمایندگی لوله پایپکس در تبریز
تغییر مشخصه های دینامیکی پمپ ها

الف – باز و بستن شیر بر روی مدار

در یک مدار پمپ، در حالت کلی برای قطع و وصل و تنظیم دبی از انواع مختلف شیر ها استفاده می شود . تغییر وضعیت شیر از نظر باز یا بسته بودن، به علت تأثیر بر روی میزان افت فشار، مؤلفه دینامیکی مدار را تغییر می دهد. با بسته شدن شیر، منحنی مقاومت از H R1 به H R2 و HR3 تغییر نموده و نقطه کار سیستم به ترتیب از نقطه A1 به A2 و A3 منتقل می گردد. همانگونه که ملاحظه می شود هرچه شیر بیشتر بسته شود، افت فشار آن بیشتر و شیب منحنی مقاومت مدار نیز بیشتر می گردد. بدین ترتیب دبی پمپ از مقدار اولیه Q1 به Q3 کاهش می یابد. در این شکل، افت فشار ناشی از بستن شیر نیز نشان داده شده است به همین علت عمل تنظیم دبی، باید همواره در سمت رانش پمپ صورت گیرد. زیرا اگر کنترل در بخش مکش استفاده شود، به سبب افزایش افت فشار در این قسمت NPSH avail کاهش یافته و امکان بروز کاویتاسیون وجود خواهد داشت.

ب –عمر سیستم لوله کشی

همواره پس از گذشتن مدتی از کار سیستم لوله کشی و عبور جریان از داخل لوله ها، به علت سختی و یا ناخالصی های موجود در سیال، ذرات رسوب بر روی جداره داخلی لوله ها تشکیل می شود. به همین سبب، پس از گذشت مدتی از عمر سیستم ،زبری جداره و همچنین قطر لوله ها تغییر خواهد کرد که هر دو بر میزان افت فشار تأثیر خواهند گذاشت. در این حالت نیز مؤلفه دینامیکی منحنی مشخصه مدار تغییر کرده و شیب آن افزایش می یابد و همانگونه که قبلا” دیده شد، دبی تولیدی پمپ کاهش پیدا می کند. از این نقطه نظر، هنگام طراحی یک سیستم لوله کشی یا ایستگاه پمپاژ، باید عمر ایستگاه تعیین و طراحی لوله ها بر اساس آن انجام شود.

ج- شکستن لوله

اگر بنا به دلایلی ( مثلا” عبور یک وسیله نقلیه سنگین از روی لوله )، لوله رانش پمپ شکسته شود، بلافاصله مقاومت مدار کاهش می یابد. در این حال، ارتفاع تولیدی پمپ نیز به سرعت کاهش و دبی آن افزایش می یابد، در این صورت معمولا” قدرت جذبی پمپ افزایش یافته و اگر قدرت الکتروموتور برای چنین حالتی پیش بینی نشده باشد، احتمال وارد آمدن صدمات جدی به الکتروموتور، وجود خواهد داشت.



د- دریچه

هنگام شروع کار تأسیسات پمپاژ، گاهی ملاحضه می گردد که پمپ بر روی نقطه راندمان ماکزیمم خود کار نمی کند، در این صورت می توان با گذاشتن یک دریچه در انتهای خط رانش لوله، افت فشار مصنوعی ایجاد نموده و نقطه کار پمپ را به دلخواه تغییر داد.



تغییر مشخصه های استاتیکی

اگر بنا به دلایلی فشار استاتیکی مدار و یا ارتفاع بین دو مخزن رانش و مکش تغییر نماید، مؤلفه مقاومت استاتیکی مدار نیز تغییر خواهد کرد. در این حالت کرد. در این حالت منحنی به اندازه تغییر فشار استاتیک، به بالاتر یا پایین تر از محل قبل خود منتقل می شود.

این مسأله به خصوص در مورد پمپ هایی که جت انتقال آب از چاه مورد استفاده قرار می گیرند، بوجود می آید. زیرا در فصول مختلف ارتفاع سفره های آب زیرزمینی تغییر کرده و در نتیجه، ارتفاع استاتیکی پمپ نیز متناسبا” افزایش یا کاهش می یابد و بالطبع نقطه کار پمپ نیز تغییر می کند. همچنین هنگامی که پمپی آب را از یک منبع تحتانی به منبع فوقانی منتقل می کند به تدریج با پر شدن منبع فوقانی و خالی شدن منبع تحتانی، ارتفاع هندسی دو مخزن تغییر می نماید.



به هم بستن پمپها

هنگامی که وجود یک پمپ به تنهایی نتواند دبی یا ارتفاع مورد نیاز ایستگاه را تأمین کند، از دو یا تعداد بیشتری پمپ در مدار استفاده می شود. اتصال پمپ ها به یکدیگر و یا نحوه قرارگیری آنها در مدار، بطور کلی در دو حالت موازی یا سری صورت می گیرد.

به هم بستن پمپ ها به صورت موازی

در این حالت، دبی کلی ایستگاه از طریق چند پمپ که به صورت موازی به یکدیگر بسته شده اند، عبور خواهد کرد. نحوه عملکرد این پمپ ها شبیه مدارهای الکتریکی در حالت موازی می باشد، به این صورت که دبی کل ایستگاه از جمع دبی های عبوری از هر پمپ بدست می آید و ارتفاع تولیدی تمامی آنها نیز با یکدیگر مساوی است.

به هم بستن پمپ ها به صورت موازی بر نقطه کار هر یک از پمپ ها تأثیر می گذارد. برای بدست آوردن منحنی مشخصه مجموعه، باید دبی های هر یک از پمپ ها را در ازا یک ارتفاع ثابت با یکدیگر جمع و نقاط حاصل را به هم متصل نمود. محل تلاقی منحنی مدار با منحنی بدست آمده، نقطه کار سیستم را تعیین می کند ( Q3 و H3 ). برای مشخص کردن نقطه کار هر یک از پمپ ها، باید از محل تلاقی دو منحنی، خطی موازی با محور Q ها رسم شود تا منحنی های مشخصه هر یک از پمپ ها را قطع نماید. نقاط بدست آمده، نقطه کار پمپ هارا نشان می دهد ( Q1 وQ2 ). پمپ ها معمولا” به نحوی انتخاب می شوند که در حوالی نقطه راندمان ماکزیمم خودکار کنند.

موازی بستن دو یا تعداد بیشتری پمپ در یک مدار، هنگامی صورت می گیرد که :

در ازا دبی مورد احتیاج، اندازه پمپ انتخابی بزرگ شود که در این صورت با تقسیم دبی بین دو یا چند پمپ می توان در یک ارتفاع ثابت ، پمپ هایی با اندازه کوچکتر انتخاب نمود.

گاهی در دبی مورد نیاز ایستگاه، NPSH red پمپ انتخاب شده بزرگتر از NPSH avail می گردد. در این صورت با نصب چند پمپ به صورت موازی و در نتیجه، کاهش دبی هر یک، ممکن است بتوان NPSH avail بهتری به دست آورد.
در اغلب تأسیسات پمپاژ، هدف آن است که با کوچکتر انتخاب نمودن واحد های پمپاژ و بالا بردن تعداد آنها ( البته تا حد بهینه )، انعطاف عمل و همچنین کارآیی بهتری به دست آورد زیرا با افزایش تعداد پمپ ها، ضریب اطمینان بهره برداری از نظر داشتن پمپ ذخیره بالاتر، امکان تعمیر، تعویض و تهیه وسائل آسانتر و جابحایی و حمل و نقل واحد ها ساده تر خواهد شد .
در اتصال دو یا چند پمپ بطور مواری باید به چند نکته توجه نمود:

الف- هر گاه دو پمپ مختلف با یکدیگر به صورت موازی بسته شوند، به هنگام خاموش یا روشن نمودن پمپ ها، با توجه به اختلاف منحنی های مشخصه، احتمال برگشت آب از یک پمپ به پمپ دیگر وجود خواهد داشت .

ب- به علت آنکه منحنی مشخصه مدار، با افزایش دبی شکل صعودی دارد، به هم بستن موازی دو پمپ یکسان، دبی کامل را به اندازه دو برابر دبی هر یک از پمپ ها هنگامی که به تنهایی در مدار قرار گیرند، افزایش نمی دهد. این مسأله باید در موقع انتخاب پمپ ها مورد توجه قرار داده شود.

ج- در به هم بستن پمپ های موازی باید سعی شود که مقاومت دینامیکی مدار، حتی المکان کم باشد زیرا هر چه شیب منحنی مشخصه مدار بیشتر باشد، دبی تولیدی مجموعه پمپ ها کاهش یافته، یعنی تأثیر به هم بستن موازی پمپ ها کمتر خواهد شد. برای این منظور معمولا” قطر لوله رانش را بیشتر از اندازه معمول خود انتخاب می نمایند.



پمپ در تبریز

( شکل بالا تأثیر افزایش شیب منحنی مشخصه مدار در بستن موازی پمپها )

د- همانگونه که گفته شد، دبی تولیدی هر یک از پمپ ها در حالت کار موازی، کمتر از دبی تولیدی پمپ ها در حالتی است که به تنهایی در مدار قرار گیرند بنابراین هنگامی که یک پمپ از کار افتاده و از مدار خارج گردد، دبی تولیدی پمپ های دیگر ناگهان افزایش پیدا می کند. این مسأله باید در انتخاب موتور محرک و NPSH req مورد توجه قرار دداده شود.

به هم بستن پمپ ها به صورت سری

به هم بستن پمپ ها به صورت سری در یک مدار، برای بالا بردن فشار تولیدی در ازا یک دبی معین صورت می گیرد. در این حالت، دبی کل دستگاه از پمپ های متعدد که به صورت سری قرار گرفته اند گذشته و فشار آن در هر مرحله افزایش می یابد. در این مورد نیز نحوه عملکرد همانند مدارهای الکتریکی در حالت سری است.

پمپ در تبریز

( شکل بالا به هم پیوستن پمپها به صورت سری و منحنی مشخصه مجموعه )

برای ترسیم منحنی مشخصه مجموعه پمپ ها در حالت سری، باید به ازا یک دبی معیین ارتفاعهای متناظر را با یکدیگر جمع و نقاط به دست آمده را به هم متصل نمود. محل تلاقی منحنی مشخصه مدار با منحنی به دست آمده، نقطه کار پمپ را تعیین می کند.

برای بدست آوردن نقطه کار هر پمپ، باید از محل تلاقی منحنی مشخصه مدار و مجموعه پمپ ها، خطی موازی با محور Hها رسم نمود تا منحنی های مربوط به هر پمپ را قطع کند. نقاط تلاقی، نقاط کار هر یک از پمپ ها می باشد (H1 و H2 ) در به هم بستن پمپ ها به صورت سری نیز باید به نکاتی توجه داشت :

-هنگامی که پمپ ها از نظر هندسی مشابه نباشد، بهتر آن است پمپی را که دارای NPSH req کمتری می باشد، به عنوان نخستین پمپ سری در نظر گرفت.

– به علت آنکه سیال به هنگام ورود به دومین پمپ سری، دارای فشار بیشتری است، فشار در پوسته و محفظه آب بندی این پمپ بیشتر می باشد. به همین جهت پمپ، نیاز به آب بندی مناسبتری دارد و همچنین فشار داخل آن نباید از فشار آزمایش پوسته بالاتر رود.

– در حالتی که دو پمپ یکسان با یکدیگر به صورت سری بسته شوند، ارتفاع تولیدی کل،دو برابر ارتفاع هر یک از پمپ ها خواهد بود. اما در این مورد نیز ارتفاع تولیدی مجموعه دو پمپ، کمتر از دو برابر ارتفاع تولیدی یک پمپ، در حالتی ایت که به تنهایی در مدار قرار گیرد.

– هر گاه دو پمپ غیر مشابه با یکدیگر سری بسته شوند، امکان دارد که در یک دبی مشخص ارتفاع تولیدی یک پمپ صفر شود، در حالی که پمپ دیگر در همان نقطه، دارای ارتفاع مثبتی باشد. اگر نقطه کار پمپ در این محل یا بعد از آن قرار گیرد، پمپ اول نه تنها فشاری تولید نمی کند بلکه به صورت مقاومت ، عمل خواهد کرد.

به همین سبب، بهتر آن است که در به هم بستن پمپ ها به صورت سری نیز، مشابه استفاده شود و یا آنکه با گذاشتن وسائل کنترل بر روی پمپ ها از کار ایستگاه بعد از نقطه دبی ماکزیمم یکی از پمپ ها، جلوگیری به عمل آید.

پمپ در تبریز ( شکل بالا بهم بستن پمپ های مختلف بصورت سری )
تبلیغات
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست
کاربرانی که در حال مشاهده تالار هستند
Guest (2)
جهش به تالار  
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.


این صفحه در مدت زمان 0.174 ثانیه ایجاد شد.
بک لینک: کراتین مو در کرج , مرکز تخصصی کراتین مو در کرج , احیا و صافی مو در کرج , بوتاکس مو در کرج , پروتئین مو در کرج , خدمات آرایش دائم در کرج , وکس صورت و ابرو در کرج , کاشت ناخن در کرج , طراحی حرفه ای مانیکور و پدیکور در کرج , قالب سازی پلاستیک , خدمات قالب سازی پلاستیک , تزریق پلاستیک , خدمات تزریق پلاستیک , تزریق قالب سازی پلاستیک , ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی و ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی وب سایت , سئوی وب سایت