پخش خرما
متاسفانه عدم رعایت زمینه های برداشت مناسب و بخصوص توزیع و پخش خرما و به دنبال آن بسته بندی خرما بصورت نا مناسب باعث شده است که مقدار زیادی از خرما در این مراحل هدر رود.
در زمان برداشت خرما و به منظور جلوگیری از هدر رفت خرما و سلامت خرما و در راستای توزیع و بسته بندی مناسب خرما باید در زمان برداشت خرما تمامی علف ها و یونجه های اطراف نخل کوتاه شود و در اطراف درختان نخل در زمان برداشت خرما باید پوشش های مناسبی از جنس حصیر یا پلاستیک در نظر گرفته شود تا از تماس خرما با خاک و زمین جلوگیری شود.
خرما باید به سرعت و بصورت تمیز و بهداشتی چیده شود. در زمان های قبل اغلب خرما با استفاده از طناب و زنبیل و یا سبد های تمیز برداشت می شد و امروزه اغلب با وسایل مکانیکی و ماشین های مخصوص این کار صورت می گیرد. سپس خرما از خوشه باید فورا جدا شود و داخل سبد های شستشو قرار بگیرد. در همین مرحله خرماهایی که احیانا آسیب دیده اند باید جدا سازی و جدا نگهداری و انتقال داده شوند.
برای مطالعه ادامه این مطلب به سایت
خرما سیاه مراجعه فرمایید. همچنین میتوانید برای
خرید خرما به صفحه
سفارش آنلاین خرما شرکت مراجعه فرمایید.
دفتر ایران تهران : خیابان شریعتی – بعد از سید خندان – بالاتر از خواجه عبدالله – کوچه خوی – پلاک 26 زنگ 555
تلفن همراه : 09127256271 خلیلیان
تلفن و فکس : 22887288-021 و 22892329-021 و 22864358-021
آدرس دفتر فروش: تهران-خیابان شوش-خیابان تختی-روبروی خیابان جعفری-پلاک ۱۵۸-فروشگاه مرکزی خرما سیاه، تلفن تماس: 02155811009
دفتر ویتنام هانوی : شماره 10، 336/9 کوچه، خیابان نگوین تری، خیابان 336، سان ژوان، هانوی، (کنار دانشگاه علوم اجتماعی و علوم انسانی)
تلفن: +84 0936070628