تالار گفتگوی مشاغل برتر
»
مشاغل برتر
»
خدمات ساختمانی
»
هماهنگی آیین نامه ساختمان و آسانسور بخش یک
رتبه: Advanced Member
گروه ها: Registered
ارسالها: 316 مکان: تهران
|
نمونههایی از محل نصب تشخیص حرارت و دود در آسانسور هدف: کمک به تعیین موقعیت آبپاشها، آشکارسازهای حرارتی و دودی درون آسانسورها مانند اتاق ماشین، فضاهای ماشین آلات، اتاقهای کنترل و فضاهای کنترل بر اساس نسخههای فعلی و آیین نامههای قابل اجرا. آیین نامهها بسته به این که آسانسور مسافربری یا باربری باشد، از کشش الکتریکی یا سیستم درایو هیدرولیکی در کابین آسانسورها استفاده میکند و این که دارای یک بالابر قابل احتراق یا غیر قابل احتراق است و این که آیا ساختمان از آبپاشهای منطبق بر استانداردهای NFPA 13 یا NFPA 13R بهره میبرد، متغیر است.
این سند برای استفاده در ساختمانهای جدید با سیستمهای آب رسانی جزئی یا کامل طراحی شده است. الزامات مربوط به آبپاش در ساختمانهای موجود ممکن است بسته به تغییرات در کاربری ساختمان، لوازم جانبی، فواصل خروج، الزامات آیین نامهای یا عوامل دیگر مانند تعمیر و نگهداری آسانسور باشد. برای تعیین الزامات آبپاش در ساختمانهای موجود، تطابق با آیین نامه ساختمانی یا آتش نشانی مناسب را بررسی کنید.
هنگام نصب سیستمهای آبپاش در اتاقهای آسانسور های جدید یا موجود، در بالای بالابر و یا در چاهکهای آسانسورها که در آن عملیات آبپاشی بر کارآیی آسانسور تاثیر میگذارد، SPS 318.1708 (3) (a) نیازمند نصب نسخه فعلی عملیات اضطراری آتش نشانی و در بند 8 جدول SPS 318.1013-4، نیازمند به نصب سیستم قطع اتصال شانت است. مجوز برای انجام این کار، توسط پیمانکار آسانسور مجاز و بازرسی مورد نیاز الزامی است.
برای خدمات نگهداری بلند مدت، مراکز استاندارد یک دستورالعمل در مورد نصب آبپاش در کابین صادر کرده است. در 13 اوت 2008، مراکز Medicare و Medicaid (CMS) یک مصوبه نهایی تحت عنوان برنامهها و الزامات ایمنی آتش نشانی برای خدمات مراقبتی بلند مدت، سیستمهای اسپری اتوماتیک را منتشر کردند.
این مصوبه بر تمام تجهیزات مراقبتی بلند مدت با سیستم نظارت بر سیستم اسپری اتوماتیک نظارت دارد، که مطابق با نسخه استاندارد ملی نصب و راه اندازی سیستمهای ایمنی در برابر آتش و استاندارد نصب سیستمهای آبپاش NFPA13 در سال 1999 است. تجهیزات سیستمهای آبپاش موجود، باید سیستمهای خود را بررسی کنند تا مطمئن شوند که آنها مطابق با الزامات نسخه سال 1999 NFPA 13 هستند.
میتوانید با شرکت آسانسور پادرا در رابطه با سیستمهای آبپاش و مراقبتهای بلند مدت، بیمارستانها و ساختمانهای دیگر مشورت کنید، که شامل گزینههای احتمالی سیستمهای آبپاش مانند سیستمهای پاک کننده خواهد بود.
نکته: حذف یا تغییر سری سیستمهای آبپاش تنها با تایید آیین نامه ساختمانی مناسب یا آیین نامه آتش نشانی باید باشد، و نباید این سیستم به طور کامل حذف شود.
شرایط آیین نامه: موارد ذکر شده در این سند و آیین نامه اجرایی بر اساس موارد زیر است.
آیین نامه ساختمان SPS 362 و 366 (آگوست 2014)، IBC – آیین نامه بین المللی ساختمان (2009) و IEBC – آیین نامه بین المللی موجود ساختمان (2009)، NFPA 13 (2007)، NFPA 13R (2007)، NFPA 72 (2007)، SPS 318 (اوت 2014) و ASME A17.1 (2013) به جز مواردی که اشاره شده است.
آیین نامههای اختصاصی NFPA 13 در مورد کابین آسانسور و اتاق ماشین.
آبپاشهای موجود در چاهکهای آسانسور ها باید در دیوارهای جانبی نصب شوند در ارتفاع کمتر از 2 فوت بالاتر از کف چاله بهترین مکان برای نصب است.
میزان درجه حرارت برای آبپاشها در کابین ماشین آسانسورها و یا در بالای بالابر باید دارای نسبت درجه حرارت معمولی یا متوسط باشد.
H2 NFPA 72 برای تجهیزات ابتدایی
سیستمهای هشدار آسانسورها برای عملیات اضطراری آتش نشانی و خاموش کردن آسانسور باید مطابق استانداردهای مطرح شده باشند.
چاهکهای آسانسورها دارای سنسور حرارتی مرتبط با آبپاش چاهک نیستند، زیرا استفاده از آشکارسازهای حرارتی در ارتفاعهای بیش از 12 اینچ زیر سقف مجاز نیست.
فاصله بین تجهیزات ابتدایی برای راه اندازی دستگاهها مطابق با موارد زیر تعیین میشود: سقفهای بلند، شیب دار و شیروانی، سقفهای دارای تیر و مناطقی که دارای حرکات شدید باد هستند.
نکته: در سال 2007 و قبل از آن، NFPA 72 به طور مستقیم در مورد لابی آسانسورها با سقفهای بلند که معمولا در یک راهرو قرار دارند یا لابیهای آسانسورها در سازههای سطحی باز و سقف گنبدی باز که معمولا در نیروگاهها یافت میشود، مورد استفاده قرار نمیگیرد.
این موقعیتها منحصر به فرد هستند چرا که محل توقف آسانسور میتواند در دو طبقه مختلف به اشتراک گذاشته شود، به طوری که دود میتواند در این فضای بین طبقهای تجمع یابد.
تشخیص منبع آتش ضروری است چرا که میتواند آسانسور را به ایمنترین طبقه منتقل کند. آمار 2010 NFPA 72، اعلام میکند: اگر قصد شروع عملیاتی را دارید که در آن خطر دود یا آتش یک شیء یا فضای خاص را تهدید میکند، مجاز هستید آشکارساز را در نزدیکی آن شیء یا فضا نصب کنید.
این ضمیمه شامل موارد زیر میشود: هنگامی که دود و یا آتش سوزی مناطق و فضاهای خاصی را تهدید میکند، مانند محل توقفهای آسانسور که دارای سقف به ارتفاع بالای 15 فوت هستند، آشکارساز باید روی دیوار بالایی و در بالای 60 اینچی بالای درب آسانسورها قرار بگیرد . |
|
|
|
|
|
|
|
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست |
|
تالار گفتگوی مشاغل برتر
»
مشاغل برتر
»
خدمات ساختمانی
»
هماهنگی آیین نامه ساختمان و آسانسور بخش یک
جهش به تالار
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.
این صفحه در مدت زمان 0.108 ثانیه ایجاد شد.