در ابتدا باید گفت که
کانکس ویلایی با دیگر کانکس ها مثل کانکس اداری ، کانکس سرد خانه ای و … تفاوت دارد و آن هم این است که این کانکس های ویلایی برای مصارف شخصی و تفریحی می باشد . کانکس های ویلایی از نظر اقتصادی و زمانی بسیار به صرفه بوده و در دهه های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است . به همین دلیل در ساخت آن ها باید به ویژگی هایی که مشتری می خواهد توجه کرد و بر اساس سلیقه او ساخته شود .
کانکس های ویلایی در مدل ها و طرح ها و رنگ های گوناگون ساخته می شود و امکان
ساخت کانکس ویلایی ثابت و متحرک برای انتقال به مکان مورد نظر و اسکان درآن وجود دارد . نکته مهم در ساخت این کانکس ها به کار بردن شاسی درست بر حسب نوع کانکس می باشد . کانکس ها بر حسب کارایی و انتخاب مشتری ، امکان یک یا چند طبقه بودن دارند و باید متناسب با طبقات و مصالح به کار رفته در آن ، شاسی مناسب به کار ببرند . این شاسی ها از آهن ساخته می شوند و نوع آهن آن به ابعاد کانکس مورد نظر بستگی دارد .
پوشش بدنه و دیواره های کانکس ویلایی از ورق های آلومینیوم ، آهن ، فایبر گلاس و پی وی سی ساخته می شود که به صورت دو لایه ایست از فلز که در بین آن عایق استفاده شده است . کانکس ویلایی پیش ساخته را می توان به صورت ویلاهای پیش ساخته چوبی و یا بتنی نیز ساخت که دارای مزیت ها و معایبی می باشد .
حال به
مراحل ساخت کانکس ویلایی می پردازیم :
1. تعیین و تایید طرح کانکس
2. بررسی محل مورد نظر برای نصب کانکس برای تعیین نوع مصالح (برای کانکس های ثابت )
3. تهیه مواد اولیه ساخت و جمع آوری در محل ساخت
4. تعیین شاسی مناسب برای آن
5. تعیین عایق مناسب
6. ساخت اسکلت کانکس
7. نصب ستون های کانکس
8. جوشکاری اتصالات
9. رنگ آمیزی داخلی
10. مشخص کردن جای در و پنجره
11. برق کشی و نصب کلید و پریز به تعداد لازم
12. پیاده سازی پوشش خارجی کانکس
13. نصب کف پوش های داخلی بر اساس سلیقه مشتری
14. ساخت اجزای دیگر مانند آشپزخانه ، سرویس بهداشتی ، اتاق خواب و ….
15. چرخ دار کردن کانکس در صورت نیاز